Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε. ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ

By in
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε. ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, παρουσία των στελεχών της διοίκησης, αλλά και λιγοστών εργαζομένων με φυσική παρουσία, λόγω των μέτρων προστασίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, ο Όμιλος «ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε.», έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Την ίδρυση αθλητικού ΙΕΚ προανήγγειλε ο Δημήτρης Βλάχος

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της «ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε», Δημήτρης Βλάχος ανακοίνωσε και επίσημα στους παρευρισκόμενους, την δημιουργία του νέου πρότυπου αθλητικού ΙΕΚ του Ομίλου, με την ονομασία C.M.P., η οποία παραπέμπει στις προϋποθέσεις ποιοτικής εκπαίδευσης που περιλαμβάνονται στις λέξεις Coaching, Management, και Press, οι οποίες περιγράφουν επίσης και τα εκπαιδευτικά αντικείμενα του.

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ανέδειξε μάλιστα ως τυχερούς της εύρεσης του καθιερωμένου φλουριού, το νέο Αθλητικό ΙΕΚ C.M.P, και τον ραδιοφωνικό σταθμό «OVER FM», του οποίου ο Όμιλος της «ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ» αποτελεί στρατηγικό υποστηρικτή… Το φλουρί βρέθηκε ανάμεσα στα δύο κομμάτια.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή του κ. Βλάχου, αλλά και όλων των παρευρισκόμενων, την επόμενη χρονιά η κοπή της πίτας να πραγματοποιηθεί με την φυσική παρουσία όλων των συνεργατών αλλά και των εργαζομένων της επιχείρησης, έχοντας πλέον αφήσει πίσω την πανδημία και τα προβλήματα που αυτή δημιούργησε.

One Comment
  1. I have to thank you for the efforts youve put in penning this blog. I really hope to check out the same high-grade blog posts by you later on as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my very own site now 😉

Leave a reply

Your email address will not be published.