Η ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ γιόρτασε την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυσή της

By in
Η ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ γιόρτασε την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυσή της
Τα 30 χρόνια λειτουργίας της και προσφοράς στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και όχι μόνο, γιόρτασε η ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε., με πάρτι που έγινε την Τετάρτη (31/1) στο γνωστό bistrot – bar «Minnie The Moocher» της Αθήνας.
Ο πρόεδρος του Ομίλου ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ, Δημήτρης Βλάχος, είχε τη χαρά να υποδεχθεί τον υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλη Σπανάκη, την Βουλευτή Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Αντωνίου, τον Ολυμπιονίκη και πρώην Βουλευτή, Πύρρο Δήμα, τον Αντιπρόεδρο του ΕΦΚΑ, Γιώργο Παπαδημητρίου.
Επίσης, την Πρόεδρο της Ucert, Ζωή Χατζή, τον ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της DGroup Δημήτρη Δερπάνη, τον Chartering broker of Copa Shipping Dubai, Θανάση Τσελέπη, τον Γενικό Διευθυντή της Optima Bank, Αντώνη Μούζα, τον co –founder της Campaign, Θοδωρή Βαμβακάρη, τον πρόεδρο του ΣΕΚ και μέλος του Δ. Σ. της Αθηναϊκής Λέσχης, Πάνο Κουκουλομάτη, όπως βέβαια και τους εργαζόμενους του Ομίλου ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κόπηκε και η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ομίλου, όπως και η τούρτα για τα γενέθλια της ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε., ενώ το κέφι έμεινε αμείωτο μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα με τους ρυθμούς της jazz μουσικής.