Η δυνατη ομαδα του Compo Learning Ευρωεργασιακης - Over FM 104,9

By in
Η δυνατη ομαδα του Compo Learning Ευρωεργασιακης - Over FM 104,9

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Ευρωεργασιακή, Δημήτρης Βλάχος, υποδέχθηκε πριν από λίγες ημέρες, στο πλαίσιο της έναρξης του διαγωνισμού Combo Learning, τη δυνατή ομάδα του Over FM 104,9, την οποία αποτελούν οι Γιώργος Χελάκης, Διονύσης Βερβελές, Κώστας Γκόντζος και Κώστας Τσίλης.

Ο κ. Βλάχος, τόνισε κατά τη συνάντηση την ιδιαίτερα θετική απήχηση που έχει ο διαγωνισμός, προσθέτοντας ότι το Combo Learning προσφέρει στους ενδιαφερόμενους, μέσω ενός πρωτοποριακού τρόπου εκμάθησης αγγλικών και πληροφορικής, τη δυνατότητα να προσθέσουν στο βιογραφικό τους ένα πτυχίο αγγλικών και πιστοποίηση πληροφορικής, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, ενώ αναφέρθηκε και στην αναγνώριση ΑΣΕΠ που έχει το πρόγραμμα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου δέκα ημέρες ξεκίνησε ο διαγωνισμός που διοργανώνουν από κοινού το ΚΕΚ Ευρωεργασιακή και ο Over FM 104,9, ένας διαγωνισμός στον οποίο κερδίζουν όλοι κυριολεκτικά!  Ένας τυχερός παίρνει με κλήρωση κάθε εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ το COMBO LEARNING, ενώ όλοι όσοι θα στείλουν τη συμμετοχή τους θα πάρουν έκπτωση που ξεπερνά το 25%.

Τέλος, έγινε κουβέντα και για το επόμενο βήμα της Ευρωεργασιακής στο χώρο του αθλητισμού, το οποίο θα φέρει πολύ σύντομα κάτι που θα κάνει τη διαφορά στην σύγχρονη αθλητική εκπαίδευση.