ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΠΑ ΣΕ "ΠΡΑΣΙΝΕΣ" ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

By in ,
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΠΑ ΣΕ "ΠΡΑΣΙΝΕΣ" ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

Ξεκίνησε την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου η υποβολή αιτήσεων για τους εργαζόμενους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ, για απόκτηση και αναβάθμιση «πράσινων» δεξιοτήτων.

Ο κάθε καταρτιζόμενος θα παρακολουθήσει πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης, συνολικής διάρκειας 80 ωρών, εκ των οποίων οι 12 ώρες θα πραγματοποιηθούν με δια ζώσης εκπαίδευση, 48 ώρες με σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και 20 ώρες με ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
 Την κατάρτιση θα ακολουθεί πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων, ενώ το εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται συνολικά σε 400 ευρώ (μικτά).

Κάντε την αίτησή σας στη ΔΥΠΑ, πάρτε ΚΑΥΑΣ και επικοινωνήστε με την ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ για την ένταξή σας σε τμήμα κατάρτισης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στη διεύθυνση:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise/katartisi-ergazomenon

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ, προκειμένου να προετοιμάσουμε την εκπαίδευσή σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας

Ευρωεργασιακή Α.Ε. | ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε. – ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (euroergasiaki.gr)

  • Το πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε. 
Ηρώων Πολυτεχνείου 40, 16342, Ηλιούπολη Αττικής
Τηλέφωνο: 210-9942373
E-mail: info@euroergasiaki.gr 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση έχουν εργαζόμενοι οι οποίοι πληρούν κατ’ ελάχιστον τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • Να είναι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα
  • Να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών
  • Να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο Δημοτικού για τους αποφοιτήσαντες έως το 1980 και τριτάξιο Γυμνάσιο από το 1981 και έπειτα)

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει

  • Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση (48 ώρες σύγχρονη & 20 ώρες ασύγχρονη εκπαίδευση)
  • Διά Ζώσης Εκπαίδευση (12 ώρες)
  • Απόκτηση Πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων στο αντικείμενο κατάρτισης
  • Εκπαιδευτικό επίδομα 5€ / ώρα κατάρτισης με συνολικό επίδομα έως 400€

Τα αντικείμενα κατάρτισης που θα υλοποιηθούν από το ΚΔΒΜ ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ  είναι:

  1. ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΑΠΕ)
  2. ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  3. ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΑΣΙΝΩΝ Τ.Π.Ε.

Κάθε ωφελούμενος που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης και απέκτησε την Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας, δικαιούται να λάβει εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο ανέρχεται σε 5 €/ώρα μεικτά.

Η αίτηση υποβάλλεται από τον ίδιο τον εργαζόμενο 

Εγγραφή στο Μητρώο Ωφελουμένων – Εργαζόμενων για … – Gov.gr (www.gov.gr)

 εισερχόμενος με τους προσωπικούς κωδικούς TAXIS net οι οποίοι είναι αυστηρά προσωπικοί και δεν μπορεί να έχει κανείς άλλος πρόσβαση σε αυτούς.
Κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής, ελέγχεται αυτόματα  το κριτήριο της ηλικίας και σε περίπτωση που δεν πληρούνται τα κριτήρια, δεν επιτρέπεται η υποβολή της αίτησης.

Συμπληρώνετε όλα τα απαιτούμενα πεδία της αίτησης συμμετοχής

Επισυνάπτετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε μορφή αρχείου pdf.
Σημειώνεται ότι, η «Αίτηση Συμμετοχής» επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης και ότι δεν θα δίνεται η δυνατότητα διόρθωσης των στοιχείων της αίτησης συμμετοχής μετά την υποβολή αυτής στην ειδική ιστοσελίδα του έργου.

Ολοκληρώνετε την αίτηση σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να “διαφυλάξετε” την αίτησή σας σε ηλεκτρονικό μέσο, όπως επίσης και το αποδεικτικό της υποβολής της αίτησής του, το οποίο αναγράφει τον «Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής» (ΚΑΥΑΣ) καθώς και την ακριβή ημερομηνία και ώρα υποβολής της.

Ο κωδικός ΚΑΥΑΣ είναι αυστηρά προσωπικός και μοναδικός για κάθε αίτηση συμμετοχής, χορηγείται αυτόματα από το οικείο μηχανογραφικό σύστημα με την υποβολή της, αποτελεί το αποδεικτικό της υποβολής της και χρησιμοποιείται αντί για το ονοματεπώνυμο του αιτούντος σε όλα τα έγγραφα (Μητρώα, πίνακες, επιταγή κατάρτισης, κ.ά.) που δημοσιεύονται στο πλαίσιο της πρόσκλησης.

Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής θα ενταχθούν στο Μητρώο Ωφελουμένων και, μετά την ανακοίνωση του Μητρώου, θα μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα κατάρτισης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε. – ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε. – ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Συμφωνώ για την επεξεργασία και χρήση των παραπάνω προσωπικών μου δεδομένων, βάσει GDPR, από το ΚΕΚ ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε., προκειμένου να ενημερώνομαι και να συμμετέχω σε προγράμματα κατάρτισης
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από το ΚΕΚ ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε.